Diensten

Schoonmaakdiensten

Graffitiverwijdering
Glasbewassing
Vloeronderhoud
Reiniging harde vloeren
Tapijtreiniging
Sanitaire hygiëne
Computer reiniging
Stoelen reiniging

Geveltechnieken

Gevelreiniging
Technisch gevelonderhoud
Gevelconservering
Vochtbestrijding

Specialistische reiniging

Bestrijding bacteriën en virussen
Industriële reiniging
Dieptereiniging
 Hygiëne coatings
Schoonmaak algemene en bijzondere ruimtes

Onze coatings

LilaCleantec TopCoat | UrineProtector

LilaCleantec UrineProtector is een coating die muren beschermt tegen wildplassende mensen en dieren. De coating is zodanig ontwikkeld dat als deze in aanraking komt met vloeistoffen, deze terugspatten. De coating is geheel milieuvriendelijk.

LilaCleantec | SaniProtector

LilaCleantec SaniProtector is een zeer dunne polymeer die speciaal is samengesteld om als coating, keramiek en soortgelijke materialen, water- en vuilafstotend te maken. De coating is geheel milieuvriendelijk.

LilaCleantec | GlassProtector

LilaCleantec Glassprotector brengen wij aan na de dieptereiniging van glas. Dit is een zeer dunne polymeer die speciaal is samengesteld om als coating, glas, water- en vuilafstotend te maken. De coating is milieuvriendelijk en volledig onzichtbaar.

LilaCleantec | Oppervlakte Vernieuwer

LilaCleantec Oppervlakte Vernieuwer is een coating voor het ophalen van UV-verweerde kunststof, aluminium of andere gelakte oppervlakken zoals, poedergelakte ramen, deuren, luiken, balustrades, poorten. De coating is geheel milieuvriendelijk.

LilaCleantec | MultiPolish RVS

LilaCleantec MultiPolish wordt gebruikt om diep en grondig RVS, koper, chroom en andersoortige metalen mee te reinigen. Het polijsten zorgt voor glans en de coating beschermt in één bewerking. De conserverende eigenschappen van dit product laat geen watervlekken achter, het oppervlak wordt zelfs waterafstotend en door is onderhoud vrijwel nihil.

LilaCleantec | PolishProf

LilaCleantec PolishProf wordt gebruikt om glas tot in de diepste poriën te reinigen en te ontkalken. Het weer en vervuiling hebben invloed op het glas en dit gaat soms gepaard met schade door gevelwater. Te herkennen door geëtste strepen of vlekken op het glas. In dit soort gevallen is de reiniging met een zuur onvoldoende. Na de behandeling kan het glas gecoat worden met een niet zichtbare coating die het glas beschermt tegen vuil, kalk en weersinvloeden, waardoor het glas weer kristalhelder wordt.

LilaCleantec | TopCoat RVS Coating

LilaCleantec TopCoat RVS Coating biedt een permanente barrière. Door de chemische hechting aan de ondergrond kan de coating veelvuldig worden gereinigd, zonder deze opnieuw te hoeven appliceren. Wanneer de oppervlakte is behandeld met LilaCleantec TopCoat RVS Coating dan behoeft deze nooit meer met RVS sprays, paraffine oliën en andersoortige beschermende middelen te worden behandeld.

LilaCleantec | Permanente Anti-Graffiti Coating

LilaCleantec Permanente Anti-Graffiti Coating is een transparante, direct toe te passen coating voor de bescherming van gladde, niet-absorberende oppervlakken. De coating is geheel milieuvriendelijk.

LilaCleantec | TopCoat

LilaCleantec Topcoat wordt gebruikt voor het reinigen, herstellen en vernieuwen van doffe en door zonlicht verweerde (poeder)lakken. De coating is geheel milieuvriendelijk.