Over ons

LilaCleantec heeft unieke oplossingen voor het herstellen en onderhouden van onder andere, gepoedercoate oppervlakten, metalen, kunststoffen en soortgelijke materialen. Wij bieden een compleet pakket van diensten en producten aan, die de levensduur verlengen van verweerde en aangetaste oppervlakten, door bijvoorbeeld zonlicht en of regen. Onze coatingen zijn toepasbaar voor in- en exterieure oppervlakten en zijn geheel milieuvriendelijk.

De problemen van geveldegradatie liggen doorgaans niet alleen in de afzonderlijke materialen, maar vooral in de combinatie ervan. Dit, omdat het gebruik van verschillende materialen een negatief effectief op elkaar kan hebben. Waar veelal niet op wordt gelet is dat verschillende gevelmaterialen elk hun eigen reinigings- en beschermingsmethodiek behoeven.

LilaCleantec biedt u met de juiste kennis en specialisatie de mogelijkheid om esthetische degradatie te stoppen en voorkomen door de oppervlakte te beschermen en vernieuwen. Wij doen dit door het bepalen van de juiste herstelmethode en het opstellen van voorschriften voor duurzaam onderhoud.

De analisten van LilaCleantec zijn in staat om u een specifiek advies aan te reiken ongeacht het bouwjaar, de locatie, de hoogte, vormgeving en status van een gevel. We hebben kennis van vrijwel ieder type gevelmateriaal dat wordt gebruikt en welke aandachtspunten nodig zijn om een gevel in goede conditie te behouden, ondanks de staat waarin het object verkeerd. In eerste instantie analyseren we de gevel en inventariseren we de oorzaak en de omvang van de degradatie. Veelal ontstaat deze al in de bouwfase, door achterstallig onderhoud of door foutief gebruik van reinigingsmiddelen.

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, ontvangt u de resultaten van het onderzoek in een rapportage. Afhankelijk van de geveldiagnose worden de mogelijke opties met u besproken. We creëren een referentiepunt, waarbij de huidige situatie in perspectief wordt gezet met de gewenste situatie. Op uw verzoek stellen we de wijze van uitvoering op in een vrijblijvend voorstel.

Wij stoppen niet bij het geven van advies, maar helpen u ook verder door het werk te verrichten. Voor onderhoud, reiniging en renovatie van de gevel adviseren wij over correct productgebruik, de bijbehorende techniek en het vereiste specialisme. Bij LilaCleantec staat milieuvriendelijkheid, de oplossing, en een tevreden klant hoog in het vaandel.

Onze missie

In een wereld van economische groei, stijgende welvaart en over-populatie is hygiëne een cruciaal onderwerp.
Wij combineren een variatie van bewezen technologieën en transformeren deze naar een innovatieve, een milieuvriendelijk en efficiënte schoonmaaktechniek.
Het is ons doel kapitaalgoederen te verduurzamen door het verlagen van onderhoudscycli en minimaliseren van het gebruik van chemische middelen.

Onze Beloftes

Hoogst haalbare kwaliteit
Vakmanschap
Innovatie
Continuïteit
Transparantie
Duurzaamheid
Ecologisch verantwoordelijk